Press-Releases

Modig svensk familj flyttar till soliga Spanien och öppnar Skandinavisk matbutik

[ad_1]

I sex år drömde vi om att kunna flytta från kalla Sverige till Spanien för ett varmare liv och bättre livsstil. Då fick vi en möjlighet.

MANILVA, MALAGA, SPAIN, September 10, 2023/EINPresswire.com/ — Sebastian Segersten och Malin Ingbrant, ett svenskt par, har nyligen tagit det livsavgörande beslutet att sälja allt och flytta till soliga Spanien med sina två små barn. Efter sex år av drömmande och noggrann planering tog de äntligen steget i jakten på ett varmare klimat och en bättre livsstil.

“När vi först tänkte på att flytta till Spanien visste vi att vi var tvungna att ta hänsyn till våra barn, våra jobb och alla andra aspekter av våra liv”, förklarar Malin Ingbrant. “Det var ett stort beslut, men vi var fast beslutna att få det att fungera.”

Möjligheten att flytta till Spanien dök upp oväntat när Malins pappa, som sedan många år driver ett framgångsrikt mäklarsbolag i Manilva på Costa del Sol, nådde ut till dem med ett övertygande affärsförslag. Han delade med sig av en affärsplan för en unik satsning – en skandinavisk matbutik i Manilva, kombinerat med en onlineplattform för att leverera svensk, norsk och dansk mat till kunder i Spanien och Portugal.

“Han gav oss en vecka på oss att bestämma oss och betonade att det här var en chans för livet”, minns Malin. “Vi visste att vi inte kunde låta en sådan otrolig möjlighet gå förbi oss.”

Motiverade av möjligheten att starta ett eget företag och skapa en blomstrande gemenskap av skandinaviska utlänningar, gjorde Sebastian och Malin det djärva beslutet och ge sig ut på detta spännande nya äventyr.

“Vi blev glada av idén att dela vår passion för det nordiska köket och kulturen med andra”, säger Sebastian. “Att öppna en skandinavisk matbutik och lansera en onlineplattform var det perfekta sättet att förverkliga den drömmen.”

Sedan flytten har Sebastian och Malin arbetat outtröttligt för att förverkliga sin vision. De har aktivt skaffat leverantörer av skandinaviska livsmedelsprodukter, byggt upp partnerskap med lokala leverantörer för tilläggsprodukter och skapat en internetbutik och leveranssystem för att tillgodose behoven hos deras kunder i Spanien och Portugal.

Deras beslutsamhet och entreprenörsanda har redan fått uppmärksamhet och stöd från både lokalbefolkningen och andra utlänningar. Den skandinaviska matbutiken, passande namnet “Nordic Food“, kommer att öppna sina dörrar i den charmiga staden Manilva på fredag den 15e september.

Sebastian och Malins flytt till Spanien är ett bevis på deras tapperhet och motståndskraft. När de fortsätter på denna spännande resa hoppas de kunna inspirera andra att ta risker och följa sina drömmar, hur okonventionella de än kan verka.

För mer information om Nordic Food och deras kommande butiksöppning, besök gärna deras hemsida på nordicfood.shop.

Malin Ingbrant
Taste of Scandinavia SL
+34 675 027 049
[email protected]

Malin Ingbrant
Tastee of Scandinavia SL
+34 675 027 049
email us here

[ad_2]

Source link

The content is by EIN Presswire. Headlines of Today Media is not responsible for the content provided or any links related to this content. Headlines of Today Media is not responsible for the correctness, topicality or the quality of the content.

Back to top button