Indberetning af ledende medarbejderes handel med


Fondsbørsmeddelelse nr. 30/2021

Indberetning af ledende medarbejderes handel med cBrain-aktier

København, 5. december 2021

Felida ApS, som ejes af Thomas Qvist, CTO i cBrain, har solgt en aktiepost svarende til 2,54 % af aktiekapitalen i cBrain. Aktierne er solgt til en kreds af institutionelle aktionærer, herunder flere som i forvejen ejer aktier i cBrain.

Salget betyder, at Thomas Qvist har reduceret sin samlede aktiepost i cBrain fra 6,12% til 3,58%.

Baggrunden for salget er de danske lagerbeskatningsregler, som bl.a. medfører, at der skal betales skat af ikke realiserede kursgevinster. For at skaffe de fornødne likvide midler til at dække skattebetaling, er Thomas Qvist derfor blevet nødt til at sælge en større del af sin samlede aktiepost.

cBrain har gennem årene noteret en stadig stigende interesse for selskabet og i de seneste år ikke mindst fra institutionelle investorer. Selskabets ejerkreds tæller i dag omkring 14.300 aktionærer med aktionærer i mere end 45 lande.

Ovenstående transaktion bidrager naturligvis til at øge likviditeten i aktien, samtidig med at ejerkredsen udbredes yderligere på den institutionelle side.

Se vedhæftet skema for uddybning.

Med venlig hilsen        

Per Tejs Knudsen, CEO

Henvendelser vedrørende denne meddelelse kan rettes til

Ejvind Jørgensen, CFO, cBrain A/S, ir@cbrain.com, +45 2594 4973

cBrain A SSource link

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy